csollak_osztogyojtu_01.jpg
Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kedves Látogatónk!
Figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket, valamint az Adatvédelmi irányelveinket és kizárólag abban az esetben folytassa a böngészést,  amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A weboldal működésével, tartalmával és egyéb funkcióival kapcsolatban felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető: Csollák László

Székhely: 2360 Gyál, Deák Ferenc utca 47.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus Ügyfélszolgálat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06-30 / 276-5525

 

Az oldal tartalma és célja

A csollak.hu weboldal célja, hogy az általunk gyártott és forgalmazott termékeket bemutassa az érdeklődőknek képekkel, műszaki adatokkal, termékleírásokkal. Valamint az oldalon elérhető tervezési segédletek és műszaki leírások által segítséget nyújtson a kiválasztott termék szakszerű beszereléséhez és üzemeltetéséhez.

Árak és árajánlat kérés

A weboldalon a termékekhez mellett nem jelenítünk meg árakat, mivel azok a termékek nagy részénél a sok egyedi jellemző miatt ez félrevezető lehetne.

Viszonteladó partnereinknek jelszóval védett területen elérést biztosítunk a termékek árlistáihoz.

Egyéni vásárlók a termékek adatlapjairól elérhető árajánlatkérő űrlap segítségével adhatják meg igényeiket, elérhetőségüket és így tudunkj részükre személyre szabott árajánlatot adni.

Árajánlatkérések és érdeklődések feldolgozása

A beérkező e-maileket lehetőségeink szerint naponta többször is ellenőrizzük és megválaszoljuk.

A megrendelt termék átvételének és kifizetésének módja

A megvásárolt termékeket viszonteladó partnereinknek egyedi megállapodás szerint házhoz szállítással vagy személyes átvétellel tudjuk átadni. Magán vásárlóink hasonló módon vehetik át a vásárolt árut, akár budapesti kiskereskedelmi üzletünkben is.

Garancia

Termékeinkre szakszerű beépítés és rendeltetészszerű használat esetén a törvényben előírt idejű garanciát vállalunk.

 

 

csollak.hu - Csollák László